Wormerveerse families: update in "inwoners zaanstreek"

Welkom op de pagina met gegevens van de gereformeerde inwoners uit Wormerveer in de periode 1625 tot en met 1811.
De bron van deze gegevens zijn de doopdata die de heer Blanken in een database heeft vastgelegd. (Deze database is in te zien in het Zaans Gemeentearchief)
Aan de hand van deze doopgegevens heb ik families samengesteld. Deze samenstelling is geheel mijn verantwoordelijkheid. Ik heb door gebruik te maken van deze doopgegevens namen en getuigen gecombineerd hetgeen nu in deze nog ruwe versie een overzicht geeft van de families die in de 17de en 18de eeuw in Wormerveer als gereformeerd gezin leefden.
Doelstelling is om het uit te breiden tot een volledige weeergave van families en hun historie. Daarbij stel ik elke aanvulling op prijs. Daarom mijn dank aan A. Bon voor aanvullingen van de Fam Oudejans en D. Teeling voor de aanvullingen fam. Teeling.

Bij deze wil ik Patrick Trio bedanken voor het overzetten van de access database naar een legacy bestand. Zonder zijn hulp was deze site niet tot stand gekomen.
De gegevens van deze database mogen voor niet commerciŽle doeleinden worden overgenomen maar ik zou het waarderen als u dat ook in mijn gastenboek zou vermelden.

Dit bestand wordt niet meer bijgewerkt maar is samengevoegd met het bestand "inwoners Zaanstreek"

Afbeelding


Inhoudsopgave

opsommingsteken  Achternaamlijst
opsommingsteken  Index van namen
opsommingsteken  Bronnen (bibliografie)
Startpagina | Inhoudsopgave | Achternamen | Naamlijst

Deze webpagina werd gemaakt op 4 Oktober 2012 met Legacy 7.5 van Millennia